Over ons

Over ons – Borst Bouw

Een familiebedrijf met ruim veertig jaar ervaring wat graag projecten voor haar opdrachtgevers realiseert met de hedendaagse technieken.

Door onze jarenlange ervaring zijn we van alle markten thuis zijn, maar uiteraard hebben wij ook specialismes. Restauren en renoveren in de binnenstad maar ook nieuwe moderne woningen. Ook met betrekking tot funderingsherstel en onderkeldering in kunnen wij door onze jarenlange en uitgebreide ervaring een concurrende offerte uitbrengen.

Borst bouw neem graag de tijd voor u als opdrachtgever, zodat we met duurzame ralaties kunnen bouwen aan de toekomst.

Historie

Ruim veertig jaar heeft ons de naam Bouwbedrijf P.N. Borst gedragen. Per 1 juli 2015 is de nieuwe generatie werkzaam in het bedrijf en daarom hebben wij onze naam gewijzigd in Borst Bouw (Spierdijk). De oorsprong van ons bedrijf gaat terug naar 1963. In de jaren daarna volgen opdrachten van verschillende aard: woonhuizen, (agrarische) bedrijfsruimten), restauraties in de stad, maar ook veel onderhoudswerkzaamheden.

Borst Bouw is de nieuwe naam van Bouwbedrijf P.N. Borst in Spierdijk…..

Borst Bouw heeft veel ervaring met funderingsherstel, restauratie, renovatie en nieuwbouw.  Wij voeren zowel kleine als grote werken uit, binnenstedelijk zoals Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en Hoorn maar ook regionaal in de gemeente Koggenland. Om voor u als opdrachtgever de kwaliteit te waarborgen werken wij volgens de richtlijnen als Erkend Restauratie Bedrijf, daarbij zijn ook de aspecten als milieu, arbeidsomstandigheden en veiligheid gewaarborgd.

Bij ons bedrijf werken gemotiveerde en goed opgeleide mensen die met hun kennis en jarenlange ervaring uw project bouwen. Ambacht aangevuld met de hedendaagse technieken zijn van groot belang om om voor u een kwalitatief hoog eindproduct te leveren.

In onze organisatie wordt gewerkt met vaste projectteams die gevoel hebben voor kwaliteit. Zij adviseren en brengen de behoeften van u als opdrachtgever in kaart zodat een ieder bij de oplevering kan terugkijken op een geslaagd project.

Elk project is anders, maar elk project draait uiteindelijk om hetzelfde: de wens van de opdrachtgever realiseren.